zaterdag 23 februari 2013

Straô Noordwelle 2013 - serie 1

 Bewolkt - tempaturen net onder't vriespunt - windkracht vijf uit het noord-oosten en een gevoelstemperatuur in de twee cijfers onder nul - wat is dan de de meest logische plek om te vertoeven? In je bed, bij de kachel of ..... op het Noordzeestrand ter hoogte van Renesse? 

Voor Slik op de Weg was het 23 februari 2013 de straô van Noordwelle op het strand van Renesse 
 Deze keer geen uitgebreide verhandeling over paardenvlees of een pleidooi voor het instandhouden van historisch erfgoed ..... zoals de straô. Gewoon de komende dagen foto's van de straô van Noordwelle, de grootste en meest uitgebreide straô van Schouwen-Duiveland met 140 dieren en hun berijders .....Like Slikopdeweg op Facebook!

Hans Koert
slikopdeweg@live.nl


Slik op de Weg is de 1200ste blog gepasseerd ...... 1200 keer een opvallende Zeeuwse kijk op de Schelderegio en haar bewoners - verhalen die alle kanten op kunnen gaan, relativeren, beschouwen, je bezig houden, zoals Slik op de Weg je in Zeeland vaak kan verrassen .....  Volg Slik op de Weg op Facebook en schaar je bij de groeiende groep volgers ....... Al 1200 keer de Zeeuwse blog voor de Schelderegio en haar bewoners - een mooie manier om je dag te beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten